Connect with us

Hír

Valdes-Scantling MVP-t és Super Bowlt győztest csinálna Josh Allenből

Marquez Valdes-Scantlingnek elég jó sora volt eddigi profi karrierje során, ugyanis hat éves pályafutása alatt csak Aaron Rodgers és Patrick Mahomes dobált neki. Sokkal alább nem adta idén sem, ugyanis Josh Allen mellé szerződött a Billshez – nem rossz taktika a részéről, az biztos. Ráadásul MVS szerencsét hozott az utóbbi években az irányítóinak, hiszen aki az elmúlt négy évben neki dobált, az vagy MVP lett, vagy Super Bowlt nyert – vagy mindkettő. Szóval Josh Allen is reménykedhet.

2020-ban és 2021-ben Rodgers dobált Marquez Valdes-Scantlingnek, és mindkét évben MVP lett az irányító. Aztán 2022-ben és 2023-ban Mahomes dobált neki, a QB pedig mindkétszer Super Bowlt nyert, illetve ’22-ben ő is MVP lett. Szóval MVS ugyanilyen célokat tűzött ki Josh Allennek is.

“Nagyszerű lehetőségeim voltak, két Super Bowlt nyertem és tagja voltam a kiváló Green Bay-i csapatoknak, láttam Aaront MVP címeket nyerni. Remélhetőleg át tudom hozni ezeket a jó dolgokat. Remélhetőleg Super Bowl-győztest és MVP-t faraghatunk Joshból idén.”

– mondta MVS a The Athleticnek.

A fogadóirodák szerint a Billsnek egyébként a negyedik legjobb esélye van a Super Bowl megnyerésére, Allennek pedig a második legjobb esélye az MVP-címre. Hátha MVS képes lesz megadni azt a plusz pár százalékot, ami a tényleges győzelemhez kell.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x