Connect with us

Hír

Fizetésemelést kapott Maxx Crosby

Maxx Crosby talán a Raiders legjobb játékosa, emellett egyik vezéregyénisége is. A Raiders pedig adott most neki egy $6 milliós fizetésemelést az idei évre (és $1,2 milliót jövőre) – írja Adam Schefter. Ritka lépés ez, hogy bármilyen más átalakítás nélkül adjon egy csapat fizetésemelést egy játékosának.

Crosby idén $19,38 milliót keresett volna (a következő két évben pedig egyaránt $21,9 milliót), ehhez nyúlt most hozzá kicsit a Raiders, hogy az elit pass rusher kicsit elégedettebb legyen. Még így is piaci értéke alatt keres egyébként, hiszen a legjobban Nick Bosa keres évi $34 millióval, és Crosby sem lenne távol ettől az összegtől, ha kikerülne a piacra. Arra is jó esély van egyébként, hogy jövőre majd teljesen új szerződést kap a csapattól, ami már akár meg is döntheti Bosa rekordját.

Crosbyt mindössze a negyedik körben draftolta a Raiders 2019-ben. Ugyan tehetséges volt, de alkohol-gondokkal küzdött, ezért is csúszott a harmadik napra. Végül ezeket a problémáit leküzdte, újonc éve után elvonón is volt, és azóta nagyon inspiráló példát mutat mindenkinek. Ezen kívül a zöld gyepen is parádésan teljesít, gyakorlatilag nem jön le a pályáról, ami kuriózumnak számít, és így is meg tudja tartani hatékonyságát. Az utóbbi három évben mindig Pro Bowler lett és kétszer második csapatos All-Pro címet is bezsebelt. Karrierje során már 52 sacket szerzett, ebből tavaly 14,5-öt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x