Connect with us

Hír

Visszavonul DeVante Parker

DeVante Parker idén $1,2 millióért írt alá az Eagleshöz, azonban végül nem fog pályára lépni a Sasoknál, ugyanis hétfőn bejelentette visszavonulását. Elmondása szerint a családjával szeretne több időt tölteni – írja Adam Schefter.

A mára 31 éves Parkert annak idején, 2015-ben az első körben draftolta a Dolphins, ahol 7 szezont húzott le. Onnan New Englandbe cserélték, ahol még két évig focizott. Karrierje során 369 elkapást, 5266 yardot és 27 TD-t szerzett. Legjobb szezonja 2019-ben volt, amikor 1202 yardot és 9 TD-t szorgoskodott össze. Egy kiváló méretekkel megáldott elkapó, aki nagyon jó volt a contested elkapásokban, ellenben sosem tudott elszakadni a védőktől.

Ami az Eaglest illeti, AJ Brown és Devonta Smith helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőben, a csapat egy harmadik számú elkapót keresett mellé a holtszezonban. Parker mellett Parris Campbellt is leigazolták, illetve draftolták Ainias Smith-t és Johnny Wilsont. Négyük közül került volna ki a győztes erre a posztra, azonban Parkert így már kiírhatjuk a versenyből.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x