Connect with us

Hír

Súlyosan megsérült a Broncos fiatal védője

A Broncos tavaly a harmadik körben draftolta a rendkívül atletikus linebacker Drew Sanderst. A fiatal védőnek azonban a másodéves szezonja nagy részét ki kell hagynia, ugyanis még az idei draft előtt egy edzésen elszakadt az Achillese – írja Mike Klis. A játékos és a csapat reményei szerint a szezon végefelé visszatérhet majd, de az idényének nagy része így rehabilitációval fog telni.

Sandersben atletikussága miatt láttak potenciált linebacker poszton a csapatok, azonban az várható volt, hogy nem azonnal lesz jó – amúgy is nagyon ritka a jó újonc LB. Sérülések miatt a szezon elején játszania is kellett pár meccsen, azonban nem teljesített jól, ezután pedig a szezon második felében átmozgatták pass rushernek, ahol a rotációban kapott szerepet sérülések után. Azt még nem tudni, hogy a jövőben melyik poszton számolnak vele elsősorban.

Belül Alex Singleton és az idén igazolt Cody Barton számít kezdőnek, illetve Jonas Griffith is talán előtte lehet a depth charton, a szélen pedig Jonathon Cooper, Baron Browning és Nik Bonitto, illetve az újonc Jonah Elliss van a keretben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x