Connect with us

Hír

A Chargers menesztette az elit center Corey Linsley-t, aki minden bizonnyal visszavonul

A Chargers a tegnapi nap folyamán menesztette az elit center Corey Linsley-t, aki szinte biztosan vissza fog vonulni. Linsley már a tavalyi évet is szinte teljesen kihagyta, mert egy (nem-sürgősségi) szívproblémát találtak nála az orvosok. Emiatt már januárban is arról beszélt, hogy szinte biztosan vissza fog vonulni.

Ez egyébként hivatalosan nem történt még meg, és a kivágás kicsit furcsa is olyan tekintetben, hogy nem igazán volt rá szükség a Chargers részéről, egy visszavonulás pontosan ugyanolyan pénzügyi vonatkozással járna, de egy esetleges visszatérés esetén még mindig a Chargersnél lennének Linsley jogai. Persze erre minimális esély van, szóval igazából mindegy is.

Linsley-t 2014-ben az ötödik körben draftolta a Packers, ahol hét szezon alatt 99 meccsen kezdett, 2020-ban pedig első csapatos All-Pro lett. Utána igazolt a Chargershöz, ahol egyből második csapatos All-Pro lett és további 33 meccsen kezdett. Elit passzblokkoló volt, az utóbbi 1572 passzblokkoló snapjén egyetlen egy sacket sem engedett (utoljára 2020-ban a 10. fordulóban történt meg ez vele), ami jelenleg a leghosszabb aktív sorozat az NFL-ben a PFF adatai alapján.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x