Connect with us

Hír

A Packers még az edzőtábor előtt hosszabbítana Jordan Love-val

A Packers tavaly csak egy rövidtávú szerződést adott Jordan Love-nak, hogy bizonyítson 2023-ban. Ő pedig abszolút bizonyított! És mivel jelen állás szerint jövőre lejár a szerződése, így most szeretnének vele újra hosszabbítani, ami már nem lesz olyan olcsó mulatság, mint legutóbb. Brian Gutekunst general manager beszélt arról egy rádióműsorban, hogy szeretnének még az edzőtábor kezdete előtt megegyezni az irányítójukkal.

“Folynak a tárgyalások. Ezek sosem könnyűek vagy gyorsak, de mindkét fél ugyanazt szeretné. Szeretnénk az edzőtábor előtt nyélbe ütni. Azt gondolom, hogy ha megvan a stabilitás ezen a poszton, az ad egy biztonságérzetet a csapatépítésben. Szóval alig várjuk, hogy ezt tető alá hozzuk, de nem megy egyik pillanatról a másikra.”

Legutóbb Jared Goff kapott nagy szerződést QB poszton (évi $53 millió), és Love ügynökének nem lenne nehéz amellett érvelnie, hogy ügyfele jobban teljesített tavaly Goffnál – főleg a szezon második felében, ahol nem nagyon volt nála jobb irányító az NFL-ben. Szóval Green Bayben készülhetnek, hogy megint 50+ milliós irányítójuk lesz.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x