Connect with us

Hír

A Lions igazolta le a UFL sztárkickerét

Az XFL és USFL szerelemgyermekeként született meg a UFL, ami az első szezonjának végéhez közeledik, és kitermelt olyan játékosokat, akik az NFL-csapatok érdeklődését is felkeltették. Ilyen volt például a támadó MVP Hakeem Butler, de ilyen Jake Bates is, aki hihetetlen jól teljesített rúgóként a tavaszi ligában. Épp ezért többen is elhívták próbajátékra, ő azonban már döntött is és a Detroit Lionsbe igazol – írja minden releváns forrás.

Bates a Detroitban székelő Michigan Panthers színeiben rúgta a labdát idén, szóval nem is kell költöznie új csapatához, így a Lions megússza a relokációs költségeket is. Bates már az első fordulóban felhívta magára a figyelmet, ugyanis egy 64 yardos győztes mezőnygólt eresztett el az utolsó percben. Majd ezt követően is volt még két 60+ yardos sikeres field goalja a szezon során, összességében pedig 22-ből 17 mezőnygólt értékesített.

A Lionsnél tavaly Riley Patterson kezdte az évet kezdő kickerként, majd Michael Badgley vette át a helyét, aki 26-ból 24 extrát és négyből négy mezőnygólt értékesített az alapszakaszban, a rájátszásban pedig egyszer sem hibázott (14/14 minden rúgást nézve). Azonban a nagyon alacsony FG-szám árulkodó lehet, hogy nem nagyon bíztak rá komolyabb feladatokat. Így feltételezhetjük, hogy Bates kiüti majd a kezdőért folytatott harcból.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
9 days ago

Érdekes!
A 17/22 77%-os hatékonyság. Ez még a mostani NFL-ben is nagyon alacsony. De egy próbát megérhet…

Kopi3.14
Reply to  Fetyke
9 days ago

Mondjuk nem ártana tudni, hogy milyen körülmények között jött össze, pl. 50%-ban 60 yardon túlról próbálkozott, akkor már elég jó eredmény is lehet.

ClayMatthews52
ClayMatthews52
9 days ago

de ki a UFL-sztár, akinek van kickere?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x