Connect with us

Hír

Nagy reménység volt, megbukott, majd a UFL-ben támadó MVP lett – most visszatérne az NFL-be

Hakeem Butler nagy reményekkel érkezett az NFL-be, egyes szakértők szerint simán első körös tehetség is volt, azonban a csapatok nem így gondolták és egészen a negyedik körig csúszott, ahol a Cardinals választotta ki. Ott azonban egyáltalán nem tudta beverekedni magát a csapatba, és egész eddigi NFL-karrierje során mindössze egy labda szállt felé, az is az Eagles színeiben. Mindezt úgy, hogy a PFF adatai alapján mindössze egy snapje volt egész karrierje során a támadósorban (meg 29 a speciális egységben).

Na Butler most az Év Támadója lett a UFL-ben (az amerikai tavaszi ligában), miután 45 elkapásból 652 yardot és 5 TD-t szerzett. A csapatával (St. Louis Battlehawks) a konferenciadöntőben alulmaradt a San Antonio Brahmas ellenében, amit az a Wade Phillips edz, aki elég komoly NFL-múlttal rendelkezik. Phillips pedig el is mondta Butlernek, hogy minden NFL-es ismerősének be fogja ajánlani, mert annyira jó játékos.

Nos, a Panthers most bejelentkezett Butlernél, ugyanis elhívták egy próbajátékra – írja Ian Rapoport. Kíváncsian várjuk, hogy a hihetetlenül jó fizikai adottságokkal megáldott elkapó vissza tud-e kapaszkodni a profik közé.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x