Connect with us

Hír

A special teamben kell helytállnia az első körös elkapónak, hogy a keretben maradhasson

A Titans két éve egy sorsfordító cserét hajtott végre, ami nagyon nem jött be. Eladták AJ Brownt az Eaglesnek egy első- és egy harmadik körös pickért cserébe, majd kiválasztottak a helyére Treylon Burkst az 1/18-as pickkel. Brown azóta csak az alapszakaszban 2952 yardot és 18 TD-t szerzett, míg Burksnek mindössze 665 yard jött össze egyetlen touchdownnal. A harmadéves játékost ugyan sokan hájpolták most a holtszezonban, de a főedző Bill Callahan elmondása szerint azért is meg kell dolgoznia, hogy a keretben maradhasson.

Burkst gunnerként is foglalkoztatták az edzések során, és Callahan elmondása szerint ha a meccsnapi keretbe be akar kerülni az elkapó, akkor bizony hozzáadott értékkel kell bírnia a special teamben. Azért van erre szükség, mert DeAndre Hopkins mellé hozták Calvin Ridley-t és Tyler Boydot WR posztra, így Burks a padra szorul, és ha valaki nem teljes értékű kezdő, akkor bizony valahol hasznát kell venni, ha nevezni akarják a keretbe. Callahan szerint egyébként Burks jó lehet ebben a szerepben, hiszen jó méretekkel és sebességgel rendelkezik.

Egyébként az egy évvel korábbi első körös cornerback Caleb Farley-tól is ezt várja az új edzői stáb, neki sincs helye a kezdőben L’Jarius Sneed és Chidobe Awuzie megszerzése után.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x