Connect with us

Hír

Hihetetlen balszerencséje van a Colts safetyjének

Hihetetlen balszerencséje van Daniel Scottnak, a Colts által tavaly az ötödik körben draftolt safetynek. Tavaly ugyanis a nyári edzések során elszakadt az ACL-e, így a teljes újonc évét ki kellett hagynia. Most pedig a múlt heti edzések egyikén elszakadt az Achillese, így a második szezonjában sem fog tudni pályára lépni – jelentette be Shane Steichen vezetőedző.

A tavalyi draftértékelőben azt írtuk róla, hogy egy rendkívül atletikus labdavadász játékos, aki a single high safety szerepkörre tökéletes, és pont erre is volt szüksége a Coltsnak. Tehetségesebbnek is gondoltuk az 5. körnél, de már 25 éves volt akkor is, ami rontott az ázsióján, és szegénynek most az első két évét ki kell hagynia, így pedig már nagyon nehéz helyzetből indul, hogy kiharcoljon magának egy valamirevaló futballkarriert.

A Coltsnál így a főleg boxban dolgozó Julian Blackmon mellett a 2022-es harmadik körös Nick Scott fog kezdeni free safetyben, mögöttük pedig csak a 2022-es hetedik körös Rodney Thomas van mélységnek, ami elég karcsú.

A top atlétákból lesznek a jó futballjátékosok – Colts draftértékelő

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x