Connect with us

Hír

Ahogy várni lehetett, Darren Waller bejelentette visszavonulását

Jött a papírforma, Darren Waller bejelentette a visszavonulását. A Giants már el is búcsúztatta a tight endet, aki 31 évesen akasztja szögre a sisakot. Bejelentésében elmondta, hogy tavaly novemberben halálközeli élménye volt, alig kapott levegőt, valamiféle rohama lehetett és kis időre elvesztette az eszméletét is, de szerencsére még időben kiértek a mentősök. Ez is közrejátszott abban, hogy visszavonul, de emellett már kevésbé is élvezte a focit, a rap karrierjében pedig új szenvedélyt talált.

Wallernek szuper sztorija van, függő volt, majd tiszta lett és berobbant az NFL-be, 2019 és 2020 között 2341 yardot és 12 touchdownt szerzett a Raidersben. Utána viszont két év alatt 14 meccset hagyott ki, majd elcserélték a Giantshez egy harmadik körös pickért. Az első és egyetlen New York-i szezonja pedig nem sikerült olyan jól, megint megsérült és mindössze 552 yarddal és egy touchdownnal zárt. A korábbi hatodik körös játékos így végül 350 elkapással, 4124 yarddal és 20 TD-vel fejezi be a pályafutását.

A szerződése egyébként a 2026-os idény végéig szólt, de már egy cent sem volt garantált a fizetéséből, így a visszavonulásával 10,5 milliót spórolt a Giants.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x