Connect with us

Hír

19. szezonjára is visszatérne Marcedes Lewis

A tight end Marcedes Lewis nagyon közel van ahhoz, hogy visszatérjen a Bearshez, írja Jay Glazer. A 40 éves támadó a tavalyi évet is Chicagóban töltötte, 17 meccsen lépett pályára, de főleg már csak mentorként és blokkolóként használható.

Lewist a 2006-os (!) draft első körében választotta ki a Jaguars. Egészen a 2017-es szezon végéig szolgálta a csapatot, pályafutása csúcsán Pro Bowl szinten teljesített, 2010-ben 58 elkapásból 700 yardot és 10 TD-t szerzett. Ezt követően fokozatosan visszaesett a teljesítménye, 2014-től kezdve egyetlen idényben sem lépte át a 350 elkapott yardos határt, leginkább blokkoló feladatokat látott el, abban viszont még mindig kiváló.

2018-ban távozott Jacksonville-ből, majd aláírt a Packershöz, ahol öt évet töltött. Ezt követően írt alá a Bearshez, ahol négyszer volt kezdő, illetve négy elkapásból 29 yard és egy TD került a neve mellé.

A Bearsnél jelenleg Cole Kmet a kezdő, mögé igazolták a leginkább elkapásokban használható Gerald Everettet, és akkor most érkezhet a blokkolásoknál hasznos Lewis.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x