Connect with us

Hír

Ben Johnson elárulta, miért nem állt még főedzőnek

A Lions támadókoordinátora, Ben Johnson az egyik, ha nem a legfelkapottabb főedző-jelölt volt idén, azonban végül úgy döntött, hogy nem megy sehová, lemondta a maradék interjúit és maradt Detroitban. Most elárulta, miért (via NFL.com).

“Sok dolog játszott közre ebben. Az egyik, ami nagyon fontos számomra, hogy oké, volt most 8 szabad állás, de ebből hányan tarthatják meg három év múlva is a pozíciójukat? Én 4,5-re lőném be a határt ehhez, szerintem elég jó esély van arra, hogy öten állás nélkül maradnak három év múlva. Úgyhogy ha lesz lehetőségem a jövőben, akkor azt fogom nézni, hogy hogyan kaphatok majd második szerződést is, hogy tudom ezt jól előkészíteni. A csillagoknak együtt kell állniuk. Nem fogom csak azért meglépni, hogy meglépjem. Imádom, amit most csinálok, imádom ahol most vagyok, imádom az embereket akikkel dolgozom, és a családom is imádja az egészet. Úgyhogy nem vagyok hajlandó rálépni a másik újra, hacsak nem érzem nagyon jól magam azzal kapcsolatban, hogy hogyan fognak ott alakulni a dolgok.”

Abszolút igaza van Johnsonnak ezzel kapcsolatban, hiszen láttuk idén is, hogy a liga negyede új főedzőt keresett magának, szóval elég nagy a fluktuáció ilyen téren, nem valami nagy a munkabiztonság. Ugyanakkor az is fontos szempont, hogy nem biztos, hogy minden évben kopogtatni fognak az ajtaján, lesznek új, felkapottabb nevek, főleg ha esetleg a Lions offense nem szerepel olyan jól, mint az utóbbi két évben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x