Connect with us

Hír

Olimpiai bajnok birkózót igazolt a Bills

Érdekes igazolást hajtott végre a Bills, ugyanis szerződtették a Tokióban olimpiai bajnok birkózó Gable Stevesont, aki a védőfalban fogja kipróbálni magát. Az ESPN infói szerint a buffalói próbajátéka során vett fel életében először focicipőt.

Steveson a valaha volt második sportoló akar lenni, aki olimpiai bajnok címet és Super Bowlt is nyer. Eddig erre csak Bob Hayes volt képes, aki 1964-ben, szintén Tokióban a 4×100 méteres váltó tagjaként nyert az ötkarikás játékokon, majd a Dallas Cowboys színeiben háromszoros All-Pro és Super Bowl-győztes lett.

Steveson az olimpia után visszatért a Minnesota Egyetemre, ahol kétszer lett országos bajnok, illetve kétszer hódította el a Dan Hodge Trófeát, ami a Heisman birkózó megfelelője. Aztán aláírt a WWE-hez, ott viszont nem jöttek a sikerek és májusban menesztették is. Így jutott el a focihoz, ahol alulméretezett DT-ként próbálkozik majd a jelek szerint. Vélhetően gyakorlócsapatos lehet majd, hiszen értelemszerűen elképesztően nyers még és évek munkája kell, hogy játékost lehessen faragni belőle.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x