Connect with us

Hír

Brandon Aiyuk hivatalosan is holdoutba kezdett

A 49ers tegnap megegyezett Christian McCaffrey-vel egy komoly szerződéshosszabbításról, azonban nem ő az egyetlen skill játékosa a csapatnak, aki új kontraktust szeretne. Az elkapó Brandon Aiyuk ügye már húzódik egy ideje, és még mindig nem sikerült megállapodniuk a feleknek, így ő most hivatalosan is holdoutba kezdett, hiszen nem jelent meg a tegnap kezdődő kötelező minitáborban – írja Matt Maiocco.

Aiyuk ezzel, és a következő két nap várható kihagyásával bő 100 ezer dollárnyi pénzbírságot fog kapni a csapattól, de értelemszerűen ő úgy gondolja, hogy ez még megéri, ha utána kap egy olyan hosszabbítást, amit szerinte megérdemel. Az már érdekesebb kérdés, hogy az edzőtáborban ott lesz-e, hiszen ott nagyobb összegeket bukhat. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy ott lesz, de az edzéseken nem vesz majd részt – ez az úgynevezett hold-in –, persze amennyiben addig nem sikerül megegyezni.

Michael Silver egyébként elég jól összefoglalta a WR-helyzetet a csapatnál. Arról írt, hogy az első körös Ricky Pearsall nyilván a hosszú távú tervek része. Ha Aiyukkal sikerül megegyezni és ő elfogadja a legjobb ajánlatukat, akkor jövőre Deebo Samuel távozni fog. Ha Aiyuk nem fogadja el a legjobb ajánlatukat, akkor jövőre egy “Éhezők Viadala” alakul ki közte és Deebo között, hogy ki marad 2024 után is a csapatnál. És az sem elképzelhetetlen, hogy valamelyiküket elcserélik a novemberi trade határidő előtt, amennyiben olyan jó ajánlatot kapnak és/vagy Aiyukkal nagyon nem haladnak a tárgyalások.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x