Connect with us

Hír

Caleb Williams és Drake Maye is jó hetet zárt

Az idei draft két legjobb irányítója az 1/1-es Caleb Williams és az 1/3-as Drake Maye a jelenlegi tudásunk szerint. Nem indult ugyanakkor zökkenőmentesen az első holtszezonjuk a profik között, de a legutóbbi edzéseken már villogtak a különböző riportok szerint.

Williams körül volt nagyobb a hype, és nem csak azért, mert 1/1-esként került a ligába, hanem azért is, mert a Bears rostere nagyon jól néz ki egy átlagos elsőként választó csapathoz képest. Az újonc QB viszont nagyon gyengén kezdett az edzéseken, az elmúlt napokban viszont már nem nagyon lehetett belekötni a játékába, gyönyörű passzokat mutatott be a gyakorlatok alatt.

Hasonló volt a helyzet Drake Maye-jel, akinek Williamsszel ellentétben nem garantált a helye a kezdőben (egyelőre). A Patriotsnál viszont nagyon meg vannak elégedve vele, Albert Breer szerint nagyszerűen teljesít, kiváló a hosszú passzoknál, jól megy végig az olvasásain és nem pánikol nyomás alatt. Azt persze az insider is hozzáteszi, hogy nem történt csoda a QB draftolása óta, de ha így folytatja, akkor kiütheti Jacoby Brissettet a kezdőből már az alapszakasz kezdete előtt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x