Connect with us

Hír

Diggs szerint kicseszésből küldték őt Minnesotából Buffalóba

Stefon Diggs tegnap beszélt először az újságírók előtt, mióta a Texanshoz került, és gyorsan el is hessegette azokat a spekulációkat, hogy rossz lenne a kapcsolata korábbi irányítójával, Josh Allennel. Mindeközben azonban megkérdőjelezte, hogy a Vikings milyen szándékkal cserélte el őt annak idején a Billshez.

“Amikor elkerültem Minnesotából, már jó játékos voltam, de többet akartam magamnak. Úgy éreztem annál jobb vagyok és még jobb lehetek máshol. Úgy voltam vele, hogy magamra fogok fogadni. Aztán elküldtek Buffalóba. Nem hiszem, hogy a legkedvesebb szándékkal küldtek oda, de végül minden jól alakult.”

– mondta Diggs, via SI.

Diggst 2015-ben az ötödik körben választotta ki a Vikings, majd a franchise történetének talán legikonikusabb megmozdulását hajtotta végre a Minnesota Miracle-lel, de két 1000 yardos szezont követően megromlott a felek közt a viszony, így elcserélték Buffalóba (többek közt) egy első körös pickért, amiből végül Justin Jeffersont választották ki. Diggs négy darab 1000+ yardos szezont hozott le a Billsnél, idén pedig a Texanshoz cserélték egy második körös pickért.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x