Connect with us

Hír

Keenan Allen: Ha a Bears hosszabbítani akar, én készen állok

A Bears az idei holtszezonban szerezte meg a még mindig kiváló elkapó Keenan Allent a Chargerstől. A támadó szerződése viszont már csak egy évig érvényes, ráadásul már 32 éves, így túl sok már aligha van a tankjában. Ő viszont bízik magában és hajlandó lenne elköteleződni a Bears mellett.

“Nem lenne nehéz egy olyan városban hosszú távon berendezkedni, mint Chicago. Olyan sokáig fogok még játszani, amennyire csak lehetséges. Engedem, hogy a játékom beszéljen helyettem és ha a Bears ajánl egy nekem tetsző hosszabbítást, akkor részemről nincs akadálya a dolognak”

– mondta Allen.

A támadó tavaly 13 meccsen 108 elkapásból 1243 yardot és hét TD-t szerzett, még mindig abszolút elit. Viszont ott van a rosteren a szintén nagyon jó elkapónak számító DJ Moore, valamit a Bears idén áldozott egy top 10-es cetlit a nagyon ígéretes Rome Odunzére, így elég meglepő lenne, ha Allen sokáig maradna Chicagóban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-06-07 16:20

Megértem az óvatosságot vele kapcsolatban, mert nem tipikus, hogy egy elkapó 35 évesen még virít. Én is megvárnám ezt az évet…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x