Connect with us

Hír

Matthew Stafford részt vesz a kötelező edzéseken, de továbbra is új szerződést akar

Matthew Stafford még mindig nem tett le arról, hogy új szerződést harcoljon ki magának a Ramsnél, ugyanakkor nem megy el a falig, még a kötelező minitábort sem fogja kihagyni, állítja a főedző Sean McVay. A szakember ugyanakkor semmi újat nem árult el az irányító lehetséges hosszabbításával kapcsolatban.

Nagyon különleges Matthew Stafford helyzete a Ramsnél. A Lions korábbi 1/1-ese rögtön az első évében bajnoki címet nyert a gárdával, majd kapott is egy 4 éves, 160 millió dolláros hosszabbítást. A duplázási kísérlet viszont nagyon mellé ment – többek között azért, mert a veterán irányító megsérült. Ezek után voltak olyan hangok/pletykák tavaly, melyek szerint a Ramsnél nem bánnák, ha az egyre többet sérült Stafford visszavonulna. A QB viszont bombaformában tért vissza, jelenleg simán top 5-ös szinten van és bőven lehet benne akár két-három elit év.

A 36 éves Stafford idei 31 millió dolláros fizetése teljesen garantált, ezt követően viszont nincs garantált tartalom az amúgy 2026-ig érvényes szerződésében. Ráadásul 2025-ben és 2026-ban csak átlag 31-32 milliót keresne, ami Jared Goff hosszabbítása után elég rosszul néz ki (meg amúgy is), egy kisebb emelés teljesen védhető.

Mennyit ér Jared Goff? – a Goff-szerződés

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x