Connect with us

Hír

Kivágta szexuális zaklatással vádolt rúgóját a Commanders

A Commanders kivágta Brandon McManust, akit két légiutas-kísérő szexuális zaklatással vádol. A rúgó még tavaly a Jaguars játékosaként követte el ezeket a bűnöket (a vádak szerint). Azt nem tudni, hogy a fővárosi csapat folytatott-e nyomozást az ügyben és annak eredményeként menesztették McManust, vagy egyszerűen nem volt olyan fontos játékos, hogy ezt a negatív PR-t és felhajtást eltűrjék miatta.

McManust az egyik légiutas-kísérő azzal vádolja, hogy előbb megpróbálta megcsókolni, mikor a nő épp ült a helyén a turbulencia miatt, majd később az ételosztás alatt kétszer is hozzádörgölte magát. A másik stewardess pedig azt állítja, hogy McManus hozzádörgölte magát, aztán amikor ezen felháborodott, akkor csak rámosolygott és elsétált. A kereset szerint a rúgó pénzt is ajánlott más légiutas-kísérőknek, hogy igyanak és táncoljanak neki.

McManus a Broncos rúgója volt 9 éven át, tavaly írt alá a Jaguarshoz, idén pedig a Commandershez. Kapott egy 1,5 millió dolláros aláírási bónuszt, aminek viszont egyelőre csak a felét fizették ki, a másik felét ezen a héten utalták volna át. Ezt ő a szerződés értelmében már “kiérdemelte”, de most ennek kifizetésén mehet majd a vita a szexuális zaklatásos vádak miatt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x