Connect with us

Hír

Ősszel irány New Orleans! – Saints, LSU, mocsári túra, francia negyed, és jobbnál jobb kaják

New Orleansba egyszer mindenkinek el kell látogatnia. Igazán különleges hangulattal bír a város, ami a legtöbbeket azonnal magával ragadja. A focirajongóknak pedig itt a tökéletes alkalom, ugyanis a Jet Travel most egy olyan túrát szervez, ahol egy egyetemi- és egy NFL-meccsel tudjuk összekötni ezt az óriási élményt. 

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

Az utazás november 28-án, csütörtökön, egész konkrétan Hálaadás napján indul, így érkezéskor egy jó kis pulykát még el lehet fogyasztani. Másnap pedig Fekete Péntek, tehát lehet shoppingolni, amire a délután során lesz is lehetőség, délelőtt viszont egy elképesztő túra vár ránk: irány a mocsár! A Mississippi delta rendkívül gazdag élővilágát és különleges ökoszisztémáját nézhetjük meg mocsárjáró hajónkról, majd gyapotültetvényeket is megtekinthetünk – ez a környék annak idején elég komoly rabszolgatartó vidék volt.

Aztán a hétvége a focié! Szombaton irány Baton Rouge és a 102 ezres Tigers Stadium, ahol az LSU-Oklahoma összecsapást nézhetjük meg a hihetetlen hangulatban. Vasárnap pedig a Superdome felé vesszük az irányt, egy jó kis tailgatinggel kezdünk, majd a szintén felejthetetlen hangulatú stadionban nézzük meg a Saints-Rams mérkőzést. A sportnak itt még nincs vége, ugyanis NBA-menetrendtől függően egy Pelicans-meccset is meg tudunk majd nézni a hét folyamán valamikor.

A hétfő-kedd pedig a városnézésé. Azt gondolom mindenkit magával ragad majd New Orleans hangulata, mert tényleg egyedi az egész. A francia negyed, a jazz zene, bárok és szórakozóhelyek, no meg nem mellesleg a gasztronómia. Ezen a túrán rengeteg jó kaját kóstolhattok meg, hiszen New Orleans sablonmentes konyhája különleges és kiváló ételeket kínál. Akár egy 3 órás street food túrán is részt vehettek, illetve lesz lehetőség egy esti hajókázásra egy gőzhajón a Mississippi folyón élő jazz zenével és büfévacsorával, ami szintén nagy élménynek ígérkezik.

Végül december 4-én indulás haza, érkezés pedig 5-én csütörtökön Budapestre.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat emitt, a Miami kirándulást pedig itt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A négycsillagos szállások nagyon kényelmesek, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Saints @ Sounds – A Louisiana story nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen három utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x