Connect with us

Hír

Újabb veterán safetyt igazolt a Dolphins

Marcus Maye-t a Saints kivágta márciusban, miután tavaly a szezon felét kihagyta sérülés miatt, és amikor pályán volt sem teljesített korábbi önmagához méltóan. A 30. életévét tavasszal betöltő safety most viszont csapatot talált magának, ugyanis a Dolphins igazolta le – írja Jordan Schultz. A szerződés részleteiről nincs még infó, de vélhetően veteránminimum közeli összegről lehet szó.

Maye eredetileg a Jets második köröse volt 2017-ben, majd onnan írt alá a Saintshez három évre $22,5 millióért, ott viszont két év alatt pontosan ugyanannyi meccsen lépett pályára, mint amennyit kihagyott (17), amiben már benne van egy hárommeccses eltiltás is.

A Dolphins igyekezett fenntartani a secondaryjének minőségét Kendall Fuller és Jordan Poyer leigazolásával, de safetyben Jevon Holland és Poyer mögött semmi mélységük nem volt gyakorlatilag, így Maye ilyen szempontból mindenképp hasznos igazolás lehet. Az új védelmi rendszerben – Anthony Weaver érkezett a Ravenstől – fontosak is a safetyk, szóval így ha az egyik kezdő megsérül, még lesz egy NFL-tapasztalattal bíró játékosuk a poszton és nem kell Elijah Campbellt vagy a hatodik körös újonc Patrick McMorrist játszatniuk.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x