Connect with us

Hír

A Giants GM-e szerint Mahomes sem lenne képes nyerni egy ilyen rossz támadófal mögött

A Hard Knocks: Offseason első adása egész jóra sikerült, legalábbis azok számára biztos érdekes volt, akik nagy áhítattal figyelik a holtszezon eseményeit. A Giants a főszereplője az új formátum első évadának, és volt már szó például a Brian Burns trade-hez vezető út kezdetéről, de az is nagyon érdekes volt, ahogy Saquon Barkley-ról beszélgettek a vezetők, hogy megtartsák vagy sem.

A New York-iak holtszezonjának másik kulcskérdése volt, hogy a támadófalat hogyan tudják megerősíteni úgy, hogy Daniel Jonesnak bármi esélye is legyen az életképes játékra. Ezzel kapcsolatban a general manager Joe Schoen így beszélt a műsorban:

“Nem volt sok esélye idén. Ez egyértelmű. A mag, amit terveztünk, összesen 60 snapet játszott együtt. A Dolphins ellen három kibaszott gyakorlócsapatos játékosnak kellett játszania. Lehetne egy Pat Mahomesunk is, ő sem tudna nyerni egy ilyen támadófal mögött.”

Jonesszal 1-5-ös mérlege volt a Giantsnek tavaly, de előbb a nyaka, majd a térdszalagja sérült meg, így a szezon további részét kihagyta. A csapat mégis elkerülte az 1/1-et, hiszen Tyrod Taylorral és Tommy DeVitóval 5-6-os mérleget sikerült elérniük, szóval azért mégis csak sikerült valakinek nyernie ezzel a kerettel (persze könnyebb ellenfelek ellen, meg kevesebb sérülttel a falban).

Schoen valamennyire igyekezett turbózni a falon, két veterán falember érkezett Jermaine Eluemunor és Jon Runyan személyében, akik ugyan nem kifejezetten jó játékosok, de korrekt NFL-kezdők, amivel a támadófal stabilitását és alapját mindenképp magasabb szintre emelték.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x