Connect with us

Hír

A Lions pass rushere és a Steelers újonc elkapója is sérülést szenvedett

Sajnos újabb két sérülésről kell beszámolnunk az edzőtáborokból.

A Lionsnél a pass rusher John Cominskyt kellett kiskocsin levinni az edzőpályáról, és kiderült, hogy elszakadt az MCL a térdében – írja Adam Schefter. Ez eggyel jobb hír, mintha az ACL-e szakadt volna el, de így is ki fogja hagyni a szezon nagy részét. Az ESPN úgy írt a prognózisról, hogy várhatóan a rájátszásra már visszatérhet, ami nem hangzik valami jól, hiszen így az alapszakaszban nem nagyon fogjuk látni.

Cominsky komoly szereplője volt a Lions pass rush rotációjának, 569 snapjénél csak Aidan Hutchinson játszott többet csapaton belül. És mivel csak a nagyon sérülékeny Marcus Davenport érkezett a posztra, így idén is nagy szerepet szántak Cominskynak. Pénzügyileg is rosszul jön neki ez a sérülés, hiszen márciusban szabadügynök lesz.

ACL, MCL, meniszkusz – az NFL-játékosok rémálma

A Steelersnél a harmadik körös újonc elkapó Roman Wilsont kellett levinni az edzőpályáról egy bokasérülés miatt. Jeremy Fowler információi szerint nem súlyos a sérülés, de pár hét kihagyásra mindenképp számíthat, így elég fontos felkészülési időtől esik el és minden bizonnyal az előszezonban sem láthatjuk majd.

Wilson a második legtehetségesebb elkapója jelenleg a Steelersnek George Pickens mögött, így nagyon nem jön jól a sérülése. Hiányában Van Jeffersonnak, Calvin Austinnak, Scotty Millernek és/vagy Quez Watkinsnak kellene fellépni és megmutatni, hogy lehet rájuk számítani az alapszakaszban. És mivel a Steelers ritkán játszat újoncokat a szezon elején, így jó esély lehet arra is, hogy Wilson csak a padon kezdi meg az alapszakaszt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x