Connect with us

Hír

A Patriotsnál jelenleg kétség kívül Jacoby Brissett a kezdő irányító

A Patriots idén 1/3-ra draftolta Drake Maye-t, azonban a piacon megszerzett Jacoby Brissett számít a csapat kezdő irányítójának – erősítette meg a főedző Jerod Mayo.

“Azt hiszem kétség sem férhet hozzá, hogy jelenleg Jacoby a kezdő irányítónk. Ugyanakkor mindig versenyről van szó, úgyhogy nyáron vállvédőben meglátjuk, hogyan alakul a dolog. De most egyértelmű, hogy Jacoby a legkészebb játékosunk.”

Ezzel együtt Mayo elmondta, hogy ha Maye (vagy Joe Milton vagy Bailey Zappe) parádézik a következő egy hónapban, akkor még megnyerheti a kezdőt magának az első fordulóra. A valószínű forgatókönyv az, hogy tényleg Brissett lesz a Partiots első heti kezdője, aztán majd a szezon során valamikor érkezik Maye is.

Sok vita van arról, hogy érdemes-e az újonc irányítókat bedobni a mély vízbe vagy jobb ötlet padoztatni – mindkét oldalon találunk pozitív és negatív példákat is. Az biztos, hogy a Patriotsnál nem túl jók a körülmények offense oldalon, ez pedig akár negatív spirálba is küldheti a fiatal QB-t és rossz szokásokat alakíthat ki. Ugyanakkor ha tényleg top irányítóról van szó, akkor ezeken is felülemelkedhet a játékos.

Click to comment
3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x