Connect with us

Hír

BREAKING: Brandon Aiyuk cserét kért!

Két hete arról írtunk, hogy bár ismét elindultak a tárgyalások Brandon Aiyuk és a 49ers között, de még csak a közelében sincsenek a felek egy megállapodásnak. Most pedig arról számolt be Mike Garafolo, hogy az elit elkapó megunta a helyzetet és hivatalosan is cserét kért a csapattól.

A 2020-ban 1/25-ös elkapó első két idénye nem volt különösebben extra, a korrekt számai ellenére többször is a padon találta magát. 2022-ben viszont berobbant 1015 yarddal és nyolc TD-vel, tavaly pedig elit szinten teljesítve 1342 yardot és hét TD-t gyűjtött. A piaci értéke simán 30+ millió dollár, de ő állítólag 28+ millióval is beérné. A 49ers viszont a hírek szerint csak évi 25-26 millió dollárt ajánlott, és valószínűleg a garantált tartalmak sincsenek az egekben.

Érhető tehát, hogy Aiyuk miért kért cserét, de a win now-ban lévő 49ersnek ez a helyzet alighanem teljesen megfelelő. Az elkapóért ugyan kaphatna akár egy első kört is, de azzal nem lenne beljebb idén, illetve miért fizesse meg most Aiyukot, amikor mindössze 14 millió dollárért is játszathatja (és ha jövőre sem sikerül megegyezni, akkor egy franchise taggel elcserélheti).

Click to comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x