Connect with us

Hír

Caleb Williams is aláírt, már csak JJ McCarthy nem az első körös irányítók közül

A Bearsnél az újoncoknak tegnap kezdődött az edzőtábor, úgyhogy nagyon sürgőssé vált, hogy aláírassák az első körös választottjaikat, az 1/1-es irányító Caleb Williamst és az 1/9-es elkapó Rome Odunzét. Szóval tegnap mindkettőt tető alá is hozták. Előbbi négy év alatt $39 milliót, utóbbi négy év alatt $22,7 milliót fog keresni teljesen garantáltan – ebben mozgástér mondjuk nem is volt, csak például abban, hogy mikor kapják kézhez az aláírási bónuszt, mi történhet a garantáltakkal mondjuk törvényszegés esetén és ilyesmi.

Így mindössze három első körös játékos maradt szerződés nélkül: a Bengalsnál a tackle Amarius Mims, illetve a két Vikings-játékos, az irányító JJ McCarthy és a pass rusher Dallas Turner. McCarthy kapcsán olyan hírek keringenek, hogy a teljes aláírási bónuszát azonnal meg akarja kapni, ezen megy a fennakadás. A Vikings ugyanis ilyet még sosem csinált senkivel. Viszont nem is nagyon húztak ilyen magasan, irányítót meg főleg, a QB-k pedig ezt általában el szokták kérni és meg is szokták kapni.

A Vikings újoncai egyébként majd vasárnap kezdik az edzőtábort, vélhetően addig rendeződik majd McCarthy és Turner szerződése. Az irányító viszont állítólag kész a holdoutra is, ha nem kapja meg, amit akar.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x