Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – NFC East 2024

A héten minden csapatnál megkezdődnek az edzőtáborok, mi pedig divíziónkénti sorozattal készülünk, hogy megmutassuk, melyik franchise-nál hol várhatók a legnagyobb, legfontosabb és legérdekesebb csaták a training camp során. Az NFC Easttel kezdünk, ahol a cornerback és a WR3 poszt például több helyen is előfordul, de talán itt van a liga legszomorúbb csatája is. 

Dallas Cowboys

Center

A legviccesebb / legszomorúbb párharcot meghagyom a másodiknak, hiszen mégis csak a legfontosabbal kell kezdeni, ez pedig a kezdő center. Kétesélyes a harc: a harmadik körös Cooper Beebe és a két évvel ezelőtt draftolatlan Brock Hoffman küzd meg egymással (utóbbit a Browns igazolta le a draft után, de ott nem kellett, így került Dallasba). Draftpozícióból azt gondolhatnánk, hogy Beebe a favorit, azonban jelenleg ez nem igaz. Hoffman tavaly volt az azóta távozó Biadasz cseréje és két kezdő meccse már van is karrierjében, azokon nem mutatott maradandót, de rossz sem volt, és a csapatnál, illetve az öltözőben nagyon szeretik. Beebe guard volt az egyetemen, azonban a Cowboysnál centerként számolnak vele, a posztváltás miatt jó eséllyel hátrányból indul Hoffmannal szemben. Az biztos, hogy ő a jövő embere, de lehet nem lesz első napos kezdő.

RB1 és WR3

A liga talán legszomorúbb edzőtábori csatája a Cowboys futóposztján lesz Ezekiel Elliott és Rico Dowdle között. Persze a csatát lehet idézőjelben kellene használni, mert meg fogják osztani a szerepet egymást közt, de nyilván nem mindegy, ki tudja jobban elnyerni az edzői stáb bizalmát. Zeke már rég túl van karrierje zenitjén, meglepő lenne ha megtáltosodna régi sikerei helyszínén, de Dowdle sem mutatott valami sokat tavaly. Amilyen rosszul néz ki ez a sor, nem elképzelhetetlen, hogy szereznek valakit még a szezonnyitó előtt.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x