Connect with us

Hír

Hosszabbított kiváló left tackle-jével a Vikings

Nem csak Justin Jefferson kapott óriási szerződést idén a Vikingstól, hanem most a kiváló left tackle Christian Darrisaw is. Adam Schefter információi szerint ugyanis a fiatal támadó négy évre maximum $113 dollárért írt alá, amiből $77 millió valamilyen formában, $43,7 millió pedig az aláírás pillanatában garantált.

A 113 millió ösztönzőkkel együtt értendő, de egyelőre az alapfizetés még nem derült ki. Ösztönzőkkel együtt ez évi 28,25 milliós átlagot jelent, amivel simán a legjobban fizetett OT lenne valaha, azonban valószínűleg az alapösszeggel “csak” a második lesz a ranglistán a rekorder, évi $25 milliót kereső Trent Williams mögött.

Darrisaw-t 2021-ben az első kör 23. választásával húzta ki a Vikings, még csak most lett 25 éves, szóval akár 10 jó év is lehet még benne. Ezzel a szerződéssel még hat évre kötelezte el magát Minnesotába, ugyanis az újonc szerződésének utolsó évébe lépett és lehívták az ötödik éves opcióját is, erre jön rá még a négy éves hosszabbítás.

Kisebb sérülései voltak már egyébként, az utóbbi három idényben mindig hagyott ki meccset (összesen tízet), de egyébként nagyon magas szinten teljesít szezonok óta. Ezzel együtt sem All-Pro, sem Pro Bowl nincs még az önéletrajzában.

A Vikings egy újonc irányító-szerződéses modellre állt át Kirk Cousins elengedésével és JJ McCarthy draftolásával, így jobban beleférnek most az ilyen megaszerződések, mint Jeffersoné és most Darrisaw-é.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-07-24 20:26

Sőt! Nem csak jobban beleférnek, de szükségesek is. Az újonc irányítónak illik minél nagyobb segítséget adni, főleg az első, olcsó(bb) éveiben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x