Connect with us

Podcast

Triple Coverage #542 – AFC East beharangozó

Megkezdjük a szezonfelvezető podcast sorozatunkat, ahol minden csoportot alaposan kivesézünk, kezdve az AFC East divízióval! Visszalépés lesz az idei év a Billsnek? Ki tud találni valamit a Dolphins a szezon végére és a top csapatok ellen? Hogyan kezdődik a Belichick-mentes éra New Englandben? Sikerült összerakni Aaron Rodgers körül az offense-t, hogy Super Bowlért menjen a Jets?

Bills – 1:55
Dolphins – 18:35
Patriots – 34:30
Jets – 50:05

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-07-24 07:23

Pats: Szerintem most inkább az várható, hogy Maye kezdeni fog, nyilván a tábor majd sokat nyom még a latban, de ha csak simán fejlődik, amit az eddigiek alapján valószínűsíteni lehet, akkor kezdettől vele mennek.

Nem igazán örülök ennek, de ez várható. A fal véleményem szerint kijöhet a középmezőny aljára, nagy kérdőjel a skill személyzet, ide kell még erősítés, a futó poszt gyengébb mint értékelni szokták, egy futó nem futó, az elkapó kicsit erősebb, mint ahogy értékelitek. A borzalmas rendszer helyett az új O-től előrelépést lehet várni, az hogy milyen nehéz a sorsolás majd idény közben derül ki, a padlónk, mint már korábban jeleztem, messze nem az 1/1. A plafon is a középmezőnyben van, egy stabil védelemmel, és a várhatóan közepes, gyenge közepes O-el, akára közép bolyban lehetünk. Nyilván sok a bizonytalanság, de nem látom az összeomlást, mint tavaly.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x