Connect with us

Hír

Visszaigazolná futóját a Vikings

Cam Akers tavaly szeptemberben egy csere keretében érkezett a Ramstől a Vikingshoz, azonban hat meccs és mindössze 208 scrimmage yard után elszakadt az Achillese. Most épp sérüléséből lábadozik, de ha átmegy a fizikai felmérőkön, akkor a minnesotaiak szeretnék visszaigazolni, amire a játékos is vevő lenne – írja a Pioneer Press.

Akersnek volt már egy Achilles sérülése 2021 nyarán, amiből csodával határos módon vissza tudott térni a rájátszásra, így Super Bowlt is nyert a Ramsszel. A legtöbb running back egy ilyen komoly sérülés után már nem lesz a régi, azonban a 2020-ban második körös játékos utána lehozta legjobb évét 786 futott yarddal (plusz 113 elkapott yardot is jegyzett). Ezután viszont már nem számítottak a szolgálataira Los Angelesben és elcserélték.

A Vikingsnál Aaron Jones lesz a kezdő futó idén, azonban tavaly több sérüléssel is küzdött és alaposan vissza kellett venni a snapszámát, így most is kell mögé a mélyítés. Jelenleg Ty Chandler, DeWayne McBride, Kene Nwangwu és Myles Gaskin alkotják a cseresort futó poszton a csapatnál.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x