Connect with us

Hír

A Colts elkapója és a Ravens cornerbackje is kihagyhatja a szezon elejét

Sérülést szenvedett a Colts másodéves slot elkapója, Josh Downs. Az NFL Media információi szerint a bokája miatt várhatóan 4-6 hetet kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy az előszezont fixen kiüli, és könnyen lehet, hogy az alapszakasz első egy-két fordulójában is nélkülöznie kell őt az indianapolisi franchise-nak.

A harmadik körös Downs nagyon ígéretesen mutatkozott be tavaly, 771 yardot és 2 TD-t jegyzett, és egyértelműen megnyerte magának a kezdő slot pozíciót. Kicsi, fürge játékos, aki gyorsan üresre tudja játszani magát.


A Ravensnél mindeközben a cornerback Arthur Maulet sérült meg, és a térdén atroszkópos műtétet is kell végezni. Az NFL Media információi szerint nem ért véget a szezonja, de biztosan belenyúlik majd a felépülése az alapszakaszba. Maulet minden meccsen pályára lépett tavaly, és nagyon is hasznos volt nem csak coverage-ben, hanem mint a slotból blitzelő játékos.

Sérülése miatt vélhetően Kyle Hamiltonnak kell ismét többet játszania a slotban, pedig próbálták őt főleg safetyként alkalmazni, de így nagyon jól jön a nemrég leigazolt Eddie Jackson hátulra.


A Titans közben az egész szezonra elvesztette a linebacker Garret Wallow-t egy mellizom-sérülés miatt, amivel IR-re is fogják tenni. A 2021-ben ötödik körös játékost a Texans gyakorlócsapatából igazolták le tavaly, most második csapatos LB volt a nem túl veretes Kenneth Murray, Jack Gibbens duó mögött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x