Connect with us

Hír

A liga legjobban fizetett rúgója lett Harrison Butker

A Chiefs 2028 végéig hosszabbított kiváló rúgójával, Harrison Butkerrel. A felek négy évre állapodtak meg $25,6 millióról, amiből $17,75 millió garantált – írja az NFL Media. Az éves $6,4 milliós átlagával magasan a legjobban fizetett kicker lett a ligában. Eddig Justin Tucker és Jake Elliott volt a csúcstartó évi $6 millióval.

Butkert 2017-ben a hetedik körben választotta ki a Panthers, de a keretszűkítés előtt kivágták és visszatették a gyakorlócsapatba. Innen a Chiefs leigazolta a 4. forduló előtt és azóta stabil pontja a csapatnak. Tavaly 35 mezőnygól-kísérletből 33-at értékesített, illetve mind a 38 extra pontját bevágta. A rájátszásban 11/11 volt mezőnygóloknál és 8/8 extra pontoknál.

A rúgó a holtszezon során negatívan is bekerült a hírekbe, miután eléggé ellentmondásos diplomaosztós beszédet mondott, ahol többek közt arról beszélt, hogy a nők otthon elért eredményei értékesebb, mint az akadémiai vagy szakmai céljaik.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ClayMatthews52
ClayMatthews52
2024-08-07 17:34

Pont azt mondta, hogy nem kell mindenkinek a karriert hajtania annyira, mert ugyanolyan értékes dolog az is, ha “pusztán” családanyaként tekint magára a nő…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x