Connect with us

Hír

A Patriots kiszállt, a Steelers visszaszállt az Aiyukért folytatott versenybe

Egyre közeledünk az Aiyuk-saga végéhez, legalábbis ezt reméljük. A legújabb információk szerint (via Adam Schefter), a Patriots kiszállt a buliból, azonban a Steelers újra versenyben van.

Tegnap arról írtunk a 49ers ügyekben mindig jól informált Matt Maiocco beszámolója alapján, hogy a 49ers már megállapodott a Patriotsszal (és a Brownsszal) egy csere alapjairól, és Aiyuk oldalán pattogott a labda, hogy letárgyaljon egy szerződést velük. A Patriots állítólag ajánlott is évi 30+ millió dollárt, de végülis az elkapó úgy döntött, hogy nem akar New Englandbe költözni.

Könnyen lehet egyébként, hogy a 49ers nagyon taktikus ebben a tárgyalósdiban és direkt azt szellőztették meg, hogy olyan két csapattal tudtak eddig megállapodni, ahová Aiyuk nem szeretne elmenni. Ennek az lehet a célja, hogy akkor majd az elkapó mégis elfogadja a kicsit alacsonyabb összegről szóló ajánlatukat és marad San Franciscóban.

Ennek teheti be a kaput, hogy a tegnapi 49ers által megszellőztetett információkkal ellentétben a Steelers mégis versenyben van Schefter szerint, kedden újra felvették a fonalat és tárgyaltak a 49ersszel. Azt már inkább mi tesszük hozzá, hogy ők tűnnek a legesélyesebbnek Aiyuk megszerzésére az elkapó preferenciát figyelembe véve.

Ezzel együtt még elképzelhető lehetne, hogy Aiyuk végül marad a 49ersnél, de talán árulkodó ennek ellenkezőjéről, hogy Christian McCaffrey egy interjúban úgy hivatkozott az elkapóra, mint “korábbi csapattárs”:

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ragi
Ragi
2024-08-07 19:31

Sajnos sosem leszek ebben a helyzetben, hogy ez legyen a legnagyobbak problémám, de sose fogom megérteni miért nem elég évi 26 millió és contenderség szinte egész pályafutásod alatt, minthogy elmenj 30 millióért máshová, ahol nem fogsz nyerni..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x