Connect with us

Hír

A Patriots kivágja JuJu Smith-Schustert

Ennyi volt JuJu Smith-Schuster New England-i kalandja, a Patriots ugyanis kivágja az elkapót, írja minden releváns forrás. A döntés már csak azért is érdekes, mert a támadó fizetése teljesen garantált, így ezzel a lépéssel semmit nem spórol a csapat és két évre leosztva összesen 12,6 millió dollár halott pénzt kell elkönyvelni.

Az elkapó a Steelers második köröse volt 2017-ben és az első két szezonjában nagyon jól teljesített: 2349 yardot és 15 TD-t szerzett. Antonio Brown távozása után viszont nagyon visszaesett a teljesítménye, és bár 2020-ban még összekapart 988 yardot és két TD-t, de jól mutatja a romló megítélést, hogy tavaly csak egy felső kategóriás WR3 fizetést kapott a Chiefstől.

Andy Reidnek és Patrick Mahomesnak köszönhetően viszont elég jó szezonja volt 2022-ben, 16 meccsen 933 yardot és három TD-t szerzett az alapszakaszban, illetve a rájátszásban is volt még 89 yardja. Ezt követően igazolta le tavaly a Patriots 3 évre maximum 33 millió dollárért – annyiért, amennyit Jakobi Meyers kapott a Raiderstől. Csakhogy míg utóbbi nagyon jól játszott tavaly, addig Smith-Schuster 29 elkapásból csak 260 yardot szerzett egyetlen TD mellett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x