Connect with us

Hír

A Patriotsnál hétfőn döntenek arról, ki lesz a kezdő irányító

Miután Gardner Minshew és Bo Nix is megkapta a kezdő posztot a Raidersnél és a Broncosnál, így már csak két eldöntetlen QB-csata maradt hátra. A Steelersnél Russell Wilson és Justin Fields közt dől majd el a dolog, a Patriotsnál pedig Jacoby Brissett és az 1/3-as Drake Maye között. New Englandben most Jerod Mayo főedző azt mondta, hogy mindketten játszani fognak vasárnap az utolsó előszezon-meccsen a Commanders ellen, és várhatóan hétfő este fogják tudni megmondani, hogy ki lesz az első heti kezdő.

Mayo azt azért elmondta, hogy jelenleg Brissett a QB1, de szerinte Maye is abszolút kezelni tudja a huddle-t és a kezdővel járó feladatokat. Maye-t pedig arról kérdezték, hogy szerinte Brissett elvitte-e a kezdő posztot, de a fiatal QB nem 100 százalékig biztos ebben. Hozzátette, hogy a veterán irányító nagyon jó mentor volt számára ebben az időszakban és sokat tanította.

Egyébként az előszezonban Brissett nem játszott valami jól, habár Maye sem volt annyira jó, hogy átvegye a kezdőt a szezon elejére. Ha az a kérdés, hogy jelenleg egy meccsen kivel van jobb esélye a csapatnak, akkor valószínűleg még Brissett a válasz, de nyilván ha más szempontokat is figyelembe veszünk, akkor lehet érdemes már a szezon elejétől Maye-t játszatni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-23 16:38

Nyomasztóan kezelte ezt a stáb. Volt két opció, vagy Brissett kezd, ez van nincs verseny Maye-t fejlesztjük, tanítjuk. Pont.

Vagy verseny, van a posztért, egyenlő feltételek mellett az kezd, aki jobban teljesít a holtidényben.

Ehhez képest mi egy harmadik utat választottuk,verseny van de lényegében Brissett kapja a kezdő snapek 70-80%-át, miközben egyértelműen látszik,hogy nem lesz szignifikánsan jobb, sőt kissé rosszabb lesz, mint az újonc. Alighanem megígérték neki a leigazolásakor, hogy az első X meccsen kezdeni fog.

Most sikerült egy olyan helyzetet összehozni, hogy bármi lesz is a döntés, az egyik frusztrált lesz. Az egészséges légkör hamar elszállhat.

Szerinrem most már mielőbb pályára kell tenni Maye-t, Brissettet, ha nehezen nyeli le a békát, akkor akár el lehet küldeni, aztán arccal előre egy vállalható kezdő szezonért. Nem hinném, hogy lemaradunk bármiről is Brissett hiányában. Maye meg gyakorolhat élesben a kezdővel, ha már a holtidényben erre nem volt elég lehetőség. Egyelőre úgy áll hogy a fal előtte nem lesz idén sem kiemelkedő, legalábbis pozitív irányba, úgyhogy lehet gyakorolni a nyomás alatti játékot, az egyetemi csapat egyenesf olytatásaként, gyengécske skill személyzettel. Good luck.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x