Connect with us

Beharangozó

Az 1/1 legnagyobb esélyesei

Augusztusban még minden csapat bizakodik, hogy jó eredményt tud elérni, és a legtöbb szurkoló is így áll a szeretett franchise-ához: ők felül fogják teljesíteni a gonosz média várakozásait, jóslatait. Persze ez nem minden gárda esetén alakul így és bizony lesznek olyanok, akik alól kicsúszik a padló. Most azt próbáljuk megmondani, hogy mely csapatok eshetnek össze leginkább és ha összejön a nem remélt rossz forgatókönyv, akkor kik szerezhetik meg az 1/1-es cetlit – ami idén kevésbé tűnik vonzónak, mint tavaly. 

A top támadósorok és a Super Bowl esélyesek cikkben említettem, hogy szinte kötelező top8-as támadósornak lenni ahhoz, hogy valaki minimum konferenciadöntőig jusson (az utóbbi négy évben csak egy kivétel volt). Ha megfordítom a dolgot és a top2 pick elérése a cél, akkor az utóbbi négy évben nyolc csapatból hét rendelkezett bottom7-es támadósorral (és az egy kivétel is bottom10-es volt, öt pedig bottom5-ös volt), miközben nyolcból hat rendelkezett bottom5-ös védelemmel (ugyanakkor itt volt olyan csapat is, amelynek a védelme 21. volt és így lett top2-es pickje, mert ligautolsó volt a támadósora).

Szóval a top pick megszerzésénél kevésbé volt kristálytiszta, hogy a védelem vagy a támadósor szörnyű teljesítménye indikálja jobban a katasztrófális eredményeket. De még csak azt sem mondhatjuk, hogy mindkét egységnek nagyon rossznak kell lennie, mert a nyolc csapatból csak négy volt olyan, ahol az offense és a defense is az 5 legrosszabb közt volt a ligában. A maradék négy csapatnál meg ugyan az egyik egység nem volt olyan szörnyű, ellenben a másik az a két legrosszabb közt volt a ligában.

Tehát összességében azt tudom elmondani, hogy az 1/1 megszerzéséhez két út vezethet: vagy legyen két nagyon rossz egységed (nem 31-32. helyezett, de közel), vagy a labda egyik oldalán legyél borzasztó, a másikon meg csak simán rossz.

Az adatok felkutatása után nézzük tehát meg, hogy szerintem kik lehetnek az idei 1/1 legnagyobb esélyesei.

*Megjegyzés: Attól, hogy kedvenc csapatod felkerült a listára, még nem kell búslakodni, tavaly az öt legesélyesebb csapatból végül három rájátszásba jutott.*

1. New England Patriots

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-08-16 12:43

Dallas?

Cseh Tibor
Cseh Tibor
Reply to  katonadani
2024-08-16 14:02

Szerintem Jerry már nagyon unja Dak töketlenkedéseit a rájátszásban.Elcseréli őt meg Lambet, aztán irány az 1/1 és egy új irányító.

Csakeztne
Csakeztne
2024-08-17 07:45

Az elsőnek említett Patriots szerintem tuti nem, ezt meg is írtam már amikor nem volt olld a Pats 1/1. Mostanra meg nagyon látszik, hogy nem lesz az. A csapat folyamatosan erősíteni próbál, hoznak is majd még wr-t. Teljesen új a szakmai irányítás, ami jót fog tenni az O-nak, és ez most nem remény, hanem kézenfekvő.Padlónk is a bottom 5 tetején, várható érték középmezőny alja.

A fő esélyes jelenleg a Carolina, de inkább egy QB sérülés miatt megrogyó csapatot várok majd ide.

Csakeztne
Csakeztne
Reply to  katonadani
2024-08-17 12:23

Azt gondolom, hogy vicces boldnak ok volt, minden másnak hülyeség, de a vélemény szabad. A Pats a tavalyi borzalmas, mérgező környezettel is alig bírt top3-as csapat lenni, pedig igény lett volna rá. Közünk nem lesz hozzá, ebben elég biztos vagyok. De hangsúlyozom, hogyha mégis nektek lesz igaza5ok, akkor örömmel követlek meg.

dennis90
dennis90
2024-08-17 08:41

Nem a cikkhez tartozik, de jó ideje eltûnt a fórum, mi az oka? Vagy csak én nem találom? :D

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x