Connect with us

Minden ami NFL

5 csapat, amelynek a leginkább összejöhet az 1/1

A szezon előestéjén még (majdnem) minden csapat bizakodik, hogy jó eredményt tud elérni, és a legtöbb szurkoló is így áll a szeretett franchise-ához – ők bizony felül fogják teljesíteni a gonosz média várakozásait, jóslatait. Persze ez nem minden gárda esetén alakul így és bizony lesznek olyanok, akik alól kicsúszik a padló. Most azt próbáljuk megmondani, hogy mely csapatok eshetnek össze leginkább és ha összejön a nem remélt rossz forgatókönyv, akkor kik szerezhetik meg az 1/1-es cetlit – amivel Caleb Williams és Drake Maye eddigi egyetemi teljesítményét nézve még kifejezetten jól is járhatnak hosszú távon. 

1. Arizona Cardinals

Azt hiszem a Cardinalst nem nagyon kell magyaráznom a lista tetején. Ráadásul náluk még csak nem is kell a rossz forgatókönyvet keresni, hogy kicsúszik alóluk a padló, mert nincs mi, ami kicsúszna alóluk. Ez a csapat tankol, nincs ezen mit szépíteni. Persze ilyenkor mindig el kell mondani, hogy nem a játékosok meg az edzők akarnak veszíteni, ők minden héten nyerni mennek ki a pályára, de egyszerűen magasabb szervezeti szinten nem igazán teszik lehetővé nekik ezt a roster menedzsmenttel.

Ez a szezon szörnyű lesz a Cardinals szurkolóinak, de szerintem ezt ők is tudják. A továbbiakban viszont lehet reménykedni, jó eséllyel jön majd egy új irányító, szóval érdemes szombatonként USC és North Carolina meccseket nézni, felkészülve kicsit a jövőre.

2. Tampa Bay Buccaneers

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!