Connect with us

Hír

BREAKING: A Falcons a második legjobban fizetett CB-vé tette AJ Terrellt

A Falcons és a cornerback AJ Terrell megállapodott egy négy évre szóló $81 milliós szerződésről, amiből $65,8 millió valamilyen formában garantált – írja Ian Rapoport. Ezzel éves átlagban Jaire Alexander mögött a második legjobban fizetett játékos lett a posztján.

Terrell az ötödik éves opcióján játszott volna idén $12,344 millióért, a mostani évi $20,25 milliós fizetése jobban tükrözi a játékerejét és értékét a korábbi első körös védőnek. Két évvel ezelőtt volt egy egészen elit éve, amit statisztikailag még nem tudott megismételni, de ettől függetlenül egy nagyon jó játékosról van szó.

Tavaly például messze a legtöbbet kellett press coverage-et játszania (303 snap, 99-cel több mint a másodiknak), ezeken a harmadik legkevesebb yardot engedte snapenként és a 7. legjobb várható alatti pontosság fűződött a nevéhez. Miközben a Falcons pass rush szinte nem is létezett. Szóval az egyik legnehezebb feladata volt a ligában, mégis kiválóan teljesített.

Érdekes egyébként, hogy a CB-piac mennyire stagnál, idén Terrell mellett L’Jarius Sneed, Tyson Campbell és Jaylon Johnson is új szerződést kapott, de senki sem döntött rekordot, pedig Jaire Alexander már két éve egy jóval alacsonyabb fizetési sapka mellett kapta az ő szerződését.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-23 13:53

Judon meg nézeget, mi van, már megint nem én?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x