Connect with us

Hír

Elcserélné irányítóját a Browns

A Browns nem lehet valami elégedett az irányítójátékával úgy összességében. Biztosan szeretnék elcserélni a kezdő Deshaun Watsont, egyrészt idén $62 milliós halott pénz keletkezne után, másrészt senki sem cserélne a teljesen garantált szerződéséért. Ezzel együtt van olyan QB a rosteren, akit szintén elcserélnének, és erre jobb esélyeik is vannak.

A Brownsnak jelenleg négy irányítója is van a keretben, akik mind láttak már NFL-pályát. Watson mögött Jameis Winston az első számú csere, mögötte pedig a Ravenstől érkező Tyler Huntley és a tavalyi ötödik körös Dorian Thompson-Robinson küzd a QB3 pozícióért. Úgy tűnik Huntley nyerheti ezt a csatát, ugyanis a csapat DTR-t szeretné elpasszolni a TheAthletic információi szerint.

Thompson-Robinson tavaly 8 meccsen szerepelt, háromszor kezdőként, 440 yard, 1 TD és 4 INT került a neve mellé. Mobilis irányító, izgalmas a stílusa, de nem tűnt úgy, hogy kezdő lehet a profik közt – ugyanakkor cserének jó lehet ilyen olcsó szerződéssel valahol.

Állítólag a Browns egy támadófalembert szeretne érte elsősorban, mivel tackle poszton elég cudarul állnak a sérülések miatt: Jedrick Wills és Jack Conklin is PUP-listán van jelenleg, illetve James Hudson is sérüléssel bajlódik – szóval a legjobb négy játékosukból három.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x