Connect with us

Hír

Elkezdődtek a roster mozgások, íme a legfontosabb hétfő esti lépések

A csapatoknak magyar idő szerint ma este 10 óráig kell 53 fősre szűkíteni a keretüket (élő követővel jelentkezünk majd a délután folyamán), és sokan meg is kezdték már ezt a folyamatot. Eddig még kevés komolyabb menesztés volt, főleg a roster legvégi ismeretlen játékosokat küldték el, de azért pár dologról érdemes beszámolni, például sérültlistás roster-mozgásokról is. Ezeket szedtük most egy rövidhíres csokorba.

A Buccaneers menesztette a veterán elkapó Sterling Shepardot.

A Lions menesztette a veterán elkapó Donovan Peoples-Jonest. Emellett IR-re tették a cornerback Emmanuel Moseley-t, aki így legalább négy meccset ki fog hagyni.

A Ravens menesztette a veterán elkapó Russell Gage-et.

A Vikings IR-re tette a guard Dalton Risnert, akinek így minimum 4 meccset ki kell hagynia.

A Titansnél megsérült a linebacker (és special teamer) Chance Campbell, ráadásul az ACL-e szakadt el, így az egész idényt ki kell hagynia. Elég jó előszezonja volt.

Nem roster-mozgás (még?), de a Seahawksnál megsérült a pass rusher Uchanna Nwosu, aki lehet IR-re fog kerülni emiatt. Pár hét kihagyás mindenképp vár rá.

A Brownstól jó hírek érkeztek, lejöhetett a PUP-listáról a left tackle Jedric Wills, a right tackle Jack Conklin, a védőfalember Dalvin Tomlinson és a cornerback Greg Newsome is, így nem kell kihagyniuk a szezon első négy mérkőzését.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x