Connect with us

Hír

Folytatódik a saga: a 49ers mégis megtartaná Brandon Aiyukot

Korábban már arról szóltak a hírek, hogy a 49ers több csapattal is megállapodott Brandon Aiyuk elcseréléséről. Viszont napok óta nem történt semmi előrelépés az ügyben és most az NFL Media arról ír, hogy a csapat újult erővel megpróbál megegyezni az elkapóval.

Szinte biztos, hogy a 49ers elcseréli Aiyukot – állítólag két csapattal már meg is állapodtak

Brandon Aiyuk a liga egyik top 10-es elkapójává nőtte ki magát és ennek megfelelő fizetést szeretne. Állítólag még a holtszezon elején beérte volna évi 28 millió dollárral (a 49ers csak 25 milliót ajánlott), azóta viszont több top elkapó is új szerződést kapott (jelenleg Justin Jefferson a csúcstartó évi 35 milliós átlaggal), így Aiyuk igényei is megváltoztak.

A 49ers eddig egyáltalán nem tűnt partnernek, így két opció tűnt valószínűnek: vagy elcserélik az elkapót, vagy játszatják az ötödik éves opciójával, bízva abban, hogy odateszi magát. Most úgy tűnik, hogy mégis játszik a hosszabbítás, bár az sem lenne meglepő, ha ezt csak azért szivárogtatta ki a csapat, hogy ösztönözze kicsit a potenciális vevőket a tétek emelésére.

Mindeközben ugyanis olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a 49ers több csapatot is felkeresett amiatt, hogy cserélnének egy elkapóért. Emellett az is kiderült (via Matt Maiocco), hogy a 49ers és a Browns közt volt már egy megállapodás, méghozzá hogy Aiyukért Amari Coopert, egy második- és egy ötödik körös picket kapnának, de az elkapó nem akart Clevelandbe menni. Továbbra is a Steelers lenne a prioritása, a pittsburghiek azonban nem adtak még eléggé komolyan vehető ajánlatot a 49ersnek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x