Connect with us

Hír

JJ McCarthy második-, Bo Nix harmadik számú irányító az első depth chartok szerint

Az 1/1-es Caleb Williams és az 1/2-es Jayden Daniels már most kezdőnek számít a Bearsnél, illetve a Commandersnél, a többi újonc irányító viszont még nem.

A Patriots még nem adott ki nem hivatalos depth chartot (vélhetően ezt ma-holnap megteszik), de az edzések alapján az 1/3-as Drake Maye csak csere lesz. Ugyanez igaz a Falconsnál Michael Penixre, de nyilván ez a legkisebb meglepetés, hiszen ott mindenki tudta, hogy még legalább 1-2 évig Kirk Cousins a kezdő. A Vikingsnál és a Broncosnál volt a leginkább érdekes a helyzet.

Minnesotában a kiadott, de nem hivatalos depth chart szerint Sam Darnold a kezdő, az 1/10-es JJ McCarthy pedig jelenleg második számú, de csak holtversenyben a veterán Nick Mullensszel. Összességében ez is várható volt, a Vikingsnál hisznek abban, hogy padoznia kell egy ideig az újonc irányítóknak, ráadásul McCarthy volt a legfiatalabb mind közül. Szóval szinte biztosan Darnold kezdi majd meg az idényt a csapattal, de arra azért elég jó esély van, hogy McCarthyt is látjuk majd a szezonban.

A Broncos viszont kifejezetten meglepő nem hivatalos depth chartot adott ki. Náluk ugyanis az 1/12-es Bo Nix jelenleg csak harmadik számú ezek szerint, miközben elég sok snapet kap az első csapattal is. Az első helyen Jarrett Stidhamet tüntették fel, a másodikon pedig Zach Wilsont, utánuk következett csak Nix. Lehet ez csak egyfajta újonc bánásmód Sean Paytonéktól, mert a valóság ezzel szemben az, hogy Nix és Stidham küzd a kezdőért az edzőtáborban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x