Connect with us

Hír

Josh Allent nem zavarja, hogy csak a 13. legjobban kereső QB a ligában

Josh Allen 2021-ben kapott a Billstől egy 6 éves, 258 millió dolláros hosszabbítást, az évi 43 millió dolláros átlaga pedig a második legjobban kereső QB-vá tette, legalábbis papíron. Három évvel később viszont már a top 10-be sem fér be, jelenleg a 13. legjobban kereső játékos a posztján.

“Előbb-utóbb mindenkinek eljön a nagy napja. Én örülök, hogy ezek a srácok megkapták azt, amit kiérdemeltek. És nem, nem vagyok elégedetlen a helyzetemmel. Nekem már megvolt a nagy napom és biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen”

– mondta Allen (via WIVB).

A 28 éves játékos 2021-ben úgy írt alá egy 43 millió dolláros hosszabbítást, hogy ez csak papíron volt ennyi: az elmúlt három évben mindössze 95 millió dollárt, azaz átlag 31,6 milliót keresett! Ez nevetségesen alacsony, és bár idén végre elkezdett kinyílni a pénzcsap (mindennel együtt 60 millió dollárral lett gazdagabb), de jövőre csak 14 milliós fizetése lesz, illetve a 2026 és 2028 között is csak átlag 38 milliót fog keresni.

Az idei 60 milliója miatt jogos, hogy nem elégedetlenkedik, de nagyon meglepő lenne, ha jövőre nem jönne el számára egy újabb nagy nap.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-08-27 13:08

Ez egy korrekt hozzáállás, így kéne mindenkinek!
Hiszen 13. legjobban kereső játékosként is annyi pénze van már, hogyha nem teljesen hülye, akkor még az unokái is megélnek majd belőle. Minden más ezen felül már csak p$csméregetés…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x