Connect with us

Hír

Josh Jacobs: A Chiefs nagyon le akart igazolni, de eszemben sem volt őket választani

A Chiefs kétszeres címvédő, vitán felül a liga legjobb csapata, ami úgy dominálja az NFL-t, mint a Tom Brady és Bill Belichick fémjelezte Patriots tette a kétezres évek első két évtizedében. Ennek ellenére nem mindenki akar a bajnoknál játszani.

“A Chiefs mindent megtett, hogy leigazoljon. De esélytelen volt, hogy hozzájuk menjek. Ha egyszer valakinek a riválisa voltál, akkor egyszerűen utálod őket. Nem tudtam magam elképzelni az ő színeikben. Meg különben is, nem akartam az a srác lenni, aki egy domináns csapathoz szerződik. Én az a srác akarok lenni, aki legyőzi a domináns csapatokat”

– mondta a korábbi Raiders futó, Josh Jacobs (via TheAthletic).

Furcsa egy hozzáállás, az NFL-ben nagyon ritka, hogy valaki azért ne igazoljon egy másik csapathoz, mert az a korábbi csapatának a riválisa lett volna. Sőt a profi ligában pont hogy az a gyakoribb, hogy a játékosok csoporton belül váltanak csapatok, a Chiefs például pont ma igazolta le a gyakorlócsapatába a Broncosból kivágott Samaje Perine-t. Plusz a Packers könnyen ott lehet az NFC három legjobb csapata között, így elég valószínű, hogy a Chiefs mégsem akarta annyira nagyon Jacobst, mint ahogy ő állítja.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x