Connect with us

Hír

Kezd beindulni a buli, több nagyobb név is lapátra került

A Vikings engedélyezte a DT Jaquelin Roynak, hogy cserepartnert keressen magának. Amennyiben a tavalyi ötödik körös védőnek ez nem sikerül, úgy kivágják.

Mit tanultunk az előszezon utolsó fordulójából? – 2. rész

Rúgót cserél a Packers, ugyanis a csapat most menesztette a tavalyi kezdő Anders Carlsont. A 2023-ban hatodik körös kicker újoncként 33-ból 27 mezőnygólt értékesített, illetve 39-ből 34 extrát lőtt a póznák közé.


Houstonban sem tudta megmenteni a karrierjét CJ Henderson. A 2020-ben 1/9-es corner idén igazolt a Texanshoz, de nem fért be még a rotációba sem.


A Saints meneszti James Robinsont. A futó draftolatlan újoncként 1070 yardot és hét TD-t szerzett a Jaguarsban, illetve volt 344 elkapott yardja és három TD-je a levegőben. Azóta nemcsak, hogy kiszorult a kezdőből, de a Jetsnél, a Packersnél és a Saintsnél is elbukott.


A Giants kivágja Allen Robinsont. A Jaguars korábbi második körös elkapójának teljesítménye teljesen megkopott. Legjobb évében 1400 yardot és 14 TD-t szerzett, a Bearsben sokáig top 10-es szinten játszott, de az elmúlt három évben teljesen használhatatlan volt, pedig négy csapatnál is próbálkozhatott.


Lapátra került többek között az irányító Bailey Zappe (Patriots), Kareem Jackson (Bills), az interception-király Nathan Peterman (Raiders), a pass rusher Carl Lawson (Cowboys), illetve a futó és szélsebes visszahordó Kene Nwangwu (Vikings).


A Texans menesztette Noah Brownt. Nagyon erős a csapat WR-fronton, Brownt nagy meglepetés lenne, ha nem vinné el valaki waiveren. Tavaly 567 yardja volt.


Meglepő OL-cut Dallasból: Josh Ballt talán nem sokan ismerik, de elég jó nyara volt és akár a legjobb csereguardnak tűnt a csapatban.


Változhat a Browns QB-terve. Állítólag tudatták Dorian Thompson-Robinsonnal, hogy megtartják (voltak pletykák, hogy elcserélnék). Így viszont Jameis Winstont vagy Tyler Huntley-t cserélhetik el, hiszen négy QB-t csak nem fognak a rosteren tartani.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x