Connect with us

Hír

Olimpiai bajnok és rögbisztár is van a frissen kivágottak között

Kivágta rögbisztárját a Chiefs. Louis Rees-Zammit futóként próbálkozott, de nem fért be az 53-as keretbe. Illetve a korábbi második körös Irv Smitg és az elkapó Justyn Ross is repült. Utóbbit az egyetemen sokan szerették, de sok sérülése volt és a profik közt nem mutatott semmit. Ellenben Carson Steele ott van a Chiefs keretében. Nagyon fun játékos volt az előszezonban. Fullbacknek néz ki, de leginkább futóként használták. Akár RB2 is lehet Pacheco mögött (Edwards-Helaire-t megelőzve).

Kivágta olimpia bajnok birkózóját a Bills. Gable Steveson védőfalemberként próbálkozott, a várakozásoknak megfelelően nem fogott rostert, de jó eséllyel a gyakorlócsapatba visszahozzák. Tokióban volt aranyérmes az ötkarikás játékokon.


Desmond Ridder is lapátra került. A Cardinalsnál Clayton Tune lejátszotta a korábbi harmadik köröst. Idén az elkapó Rondale Moore-t adta érte a Cardinals a Falconsnak. Ő meg IR-en van, szóval jó kis lose-lose csere.


Korábbi első körös falembert rúg ki a Chargers. Alex Leatherwood eredetileg a Raiders első köröse volt, de a Chargers már a negyedik csapata, és sehol nem tud megragadni.


Korábbi második körös elkapóját is kivágja a Panthers. 2021-ben draftolta a csapat Terrace Matshallt, de nem vált be. Valahol lehet bepróbálkoznak még vele.


Adrian Amost elküldi a Jaguars. Kisebb meglepetés, elég jó játékos még mindig.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x