Connect with us

Hír

Tovább erősíti védőfalának közepét a Cowboys

A Cowboys egyik legnagyobb gyengeségének a futás elleni védekezést írhattuk fel pár hete. Láthatóan ők is realizálták a problémát, ugyanis rövid időn belül két erősítést is eszközöltek. Előbb a Giantstől érkezett egy csere keretein belül Jordan Phillips, most pedig egy évre leigazolták a veterán nose tackle Linval Josephet, aki Mike Garafolo információi szerint $2,5 milliót garantáltan megkeres majd idén, de ösztönzőkkel ez $4 millió is lehet akár.

Joseph már 35 éves és a 15. idényére készül az NFL-ben, a Cowboys pedig már a hetedik csapata lesz. Tavaly a Billsben játszott a szezon felében, de talán fontosabb rész az önéletrajzában, hogy hat évet húzott le Minnesotában, ahol a jelenlegi Cowboys-védőkoordinátor Mike Zimmer edzette őt.

Karrierje során 186 meccsen szerepelt, 676 tackle, 26,5 sack, 77 QB hit és 8 kierőszakolt fumble került a neve mellé. Pass rushban sosem volt igazán hasznos, de hatalmas termetének hála futásmegállításban mindig is jó volt. Persze nem bír már végig egy teljes szezont, de nyilvánvaló futásszituációknál hasznos tud még lenni. A dallasiaknak pedig eddig csak pass rushban hasznos játékosaik voltak a poszton, akiket futásoknál el lehetett nyomni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x