Connect with us

Hír

TRADE: Megvan Ernest Jones új csapata!

A Rams a nagyvilág tudtára adta pár napja, hogy elcserélnék a szerződése utolsó évébe lépő linebacker Ernest Jonest, és most a keretszűkítések napján sikerült is elpasszolniuk. Az új csapata pedig a Tennessee Titans lesz – írja minden releváns forrás. A Titans mindössze egy 2026-os 5. körös picket ad Jonesért és egy 2026-os 6. körös pickért.

Jonest 2021-ben a harmadik körben draftolta a Rams és egy jó játékos vált belőle. Már a Super Bowl-győzelem alatt is kulcsfigura volt és azóta is meghatározó tagja a védelemnek, ezért is furcsa, hogy a kevés jó fiatal játékosuk egyikét elengedték. Ugyanakkor Jones szerződése lejár az idény végén, és úgy tűnik a Rams nem akar nagy pénzt adni a linebackernek. A csapatnál így Christian Rozeboom, Troy Reader és a draftolatlan újonc Omar Speights maradt a poszton, ami nem túl megnyugtató.

A Titans részéről nagyon logikus a trade, hiszen talán a liga legrosszabb LB-sorával rendelkeztek eddig, Kenneth Murray és Jack Gibbens alkották a kezdőt, illetve a negyedik körös újonc Cedric Gray volt még rosteren. Ráadásul mögöttük Chance Campbell meg is sérült és kihagyja az egész évet. Szóval részükről ez nagy fogás, és jól is illik majd a sokat blitzelő rendszerbe, ez ugyanis Jones talán legnagyobb erőssége.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x