Connect with us

Hír

Bill Belichicknek titkos, de téves információi voltak az Eaglesről a 39. Super Bowl előtt

Bill Belichick nem kapott főedzői állást idén, így most van ideje szerepelni a médiában. Legutóbb a ManningCastban jelent meg, ahol többek között elárulta, hogy titkos információkkal rendelkezett az Eaglesről a 39. Super Bowl előtt, ami végül tévesnek bizonyult és majdnem a meccsbe került a Patriots számára.

“Ez a Terrell Owens mérkőzés volt. A csapat orvosa valahogy információkat szerzett az elkapó állapotáról és azt mondta: kizárt, hogy TO játsszon a döntőn, vagy ha ott is lesz a pályán, nem fog tudni futni. Ehhez képest kilenc elkapásból 122 yardot szerzett és ő volt a legjobb játékos a pályán. A harmadik negyedre meg kellett változtatnunk a teljes gameplant, mert végig úgy készültünk, hogy Owens nem lesz bevethető”

– mondta Bill Belichick.

Ez egyébként sok kérdést felvet, mert ilyen információkkal nem nagyon kellett volna, hogy rendelkezzen a Patriots csapatorvosa. A végeredményt látva persze elképzelhető, hogy ebben valamilyen szinten benne van az Eagles keze is és szándékosan próbálták félrevezetni Bill Belichicket. Így vagy úgy, de érdekes történet.

Click to comment
1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x